Weltech Electronics Limited iki diadegaké ing taun 2005, spesialisasi ing R & D, Manufaktur lan dodolan warna Printed Circuit Boards. Nawakake cepet-siji, PCBs teknologi dhuwur ing rancangan lan volume produksi Moderate. Kanthi ngembangaken cepet, entuk akeh kasil pelanggan lan satisfactions sing. Supaya kanggo kurban layanan luwih, Weltech angsal 10 taun pabrik pengalaman PCBA, Empu bisa kurban layanan turnkey siji-mandeg saka PCB kanggo PCB Majelis kanggo pelanggan. Kabeh produk sing diprodhuksi ing tetanduran produksi modern ing China.

Saiki Weltech duwe loro pabrik lan siji perusahaan markas HK, total 22.500 meter persegi area tanduran. Kanthi garis produksi kanthi otomatis dilengkapi tangan robot lan tim inti profesional karo pengalaman industri sugih, ing PCB kapasitas produksi saben wulan bisa tekan 20,000-30,000 meter, lan kapasitas Déwan bisa tekan liwat 3,000,000 pins.

Read More

pabrik Show

1c5a880f2
5fceea161
7e4b5ce22
7fbbce232
95fb98ab1
8495d5651
8922bcc2
ce2e2d7f1
d76fe977
Dav