Weltech Electronics Limited është themeluar në vitin 2005, e specializuar në R & D, prodhimit dhe shitjes të ndryshme Printed Circuit Boards. Ajo ofron të shpejtë-kthehet, PCB teknologjisë së lartë në prototip dhe vëllime të moderuar të prodhimit. Me zhvillim të shpejtë, të fitojnë shumë sukses klientët dhe satisfactions tyre. Në mënyrë që të ofrojë shërbimin më të mirë, Weltech fituar një 10 vjet përvojë fabrikë PCBA, kështu që mund të ofrojë një shërbim gardian nga PCB Kuvendit PCB për konsumatorët. Të gjitha produktet prodhohen në impiantet moderne të prodhimit në Kinë.

Tani Weltech vet dy fabrikave dhe një kompani HK selisë, gjithsej 22,500 metra katror zonë e bimëve. Me linjat e prodhimit plotësisht automatike të pajisura me duart robotik dhe një ekip profesional bazë me përvojë të pasur industri, PCB kapacitet mujor të prodhimit mund të arrijnë 20,000-30,000 metra katrorë, dhe kapaciteti i kuvendit mund të arrijnë më shumë se 3.000.000 këmbët.

LEXO MË SHUMË

Fabrika Trego

1c5a880f2
5fceea161
7e4b5ce22
7fbbce232
95fb98ab1
8495d5651
8922bcc2
ce2e2d7f1
d76fe977
DAV