Weltech Electronics Limited didirikan dina 2005, specializes di R & D, manufaktur jeung jualan rupa dicitak Circuit déwan. Ieu nawiskeun rusuh-péngkolan, PCBs teknologi tinggi di prototipe na jilid produksi sedeng. Kalayan ngembang gancang, earn loba hasilna nasabah tur satisfactions maranéhanana. Dina raraga nawiskeun jasa hadé, Weltech kaala a 10 taun pabrik pangalaman PCBA, ku kituna bisa nawarkeun layanan turnkey hiji-eureun tina PCB mun PCB Majelis pikeun konsumén. Sadaya produk nu dijieun dina tatangkalan produksi modern di Cina.

Ayeuna Weltech sorangan dua pabrik jeung hiji parusahaan headquarter HK, total 22.500 méter pasagi aréa tutuwuhan. Kalawan garis produksi pinuh otomatis dilengkepan leungeun robotic sarta tim inti profésional kalayan pangalaman Industri euyeub, anu PCB kapasitas produksina bulanan bisa ngahontal 20,000-30,000 méter pasagi, sarta kapasitas assembly bisa ngahontal leuwih ti 3.000.000 pin.

MACA DEUI

pabrik Tembongkeun

1c5a880f2
5fceea161
7e4b5ce22
7fbbce232
95fb98ab1
8495d5651
8922bcc2
ce2e2d7f1
d76fe977
dav